Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Coincidents)

Valentina & The Electric Post
Logo de l'activitat Valentina & The Electric Post

Divendres de 20 a 21 h

29 d'octubre de 2021

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

Intèrprets: Valentina Risi · guitarra i veus, Ildefons Alonso · computadores i sintetitzador Es defineixen com una formació de trip pop, amb influències del folk i l’electrònica. El més interessant però, és l’ambient d’intimitat que creen amb els seus concerts. Diuen d’ells que son com una habitació on caben per igual la llum i la foscor. Durant el 2021 han publicat el seu primer LP, The Line, gravat i produït per ells mateixos. Una música meditativa i progressiva, que avança implacable seguint una línia, cançó a cançó. Un viatge guiat per la veu sincera de la Valentina i una instrumentació minimalista.

Preu: Gratuït

Divendres
29/10/2021
Sandra Monfort
Logo de l'activitat Sandra Monfort

Divendres de 20 a 21 h

5 de novembre de 2021

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

Intèrprets: Sandra Monfort · guitarra i veu, Jordi Ortolà · percussions i sintetitzador La música de la compositora, guitarrista i cantant valenciana Sandra Monfort és un viatge a les profunditats marines de l'ésser, allà on habiten tots els monstres, les pors i l’amor que les cura. Amb to femení, pur, sincer i humil, canta a l'amor, al sexe, a la mare, a la mort i al dol. El seu primer àlbum Niño Réptil Ángel ha aparegut aquest 2021 i l’ha dut ja a una intensa gira. Escoltarem les seves cançons amb una clara arrel a la música popular i enriquides per tots els matisos que hi aporten les bases electròniques.

Preu: Gratuït

Divendres
05/11/2021
Anaïs Vila
Logo de l'activitat Anaïs Vila

Divendres de 20 a 21 h

19 de novembre de 2021

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

Intèrprets: Anaïs Vila · guitarra elèctrica i veu, Andreu Moreno · bateria i sintetitzador baix, Pep Soler · sintetitzadors, sàmplers i cors La cantant i autora santpedorenca, portarà a l’escenari els temes del seu tercer disc d’estudi, Contradiccions. Pop amb guitarres elèctriques i sintetitzadors que substitueixen la formació clàssica de baix i piano dels seus discs anteriors. Un so renovat amb lletres cuidades i sinceres. En aquest concert presentarà una formació a trio, de petit format però que reprodueix l’essència sonora del disc. Una proposta arriscada, directa i alhora potent.

Preu: Gratuït

Divendres
19/11/2021

Programació cultural

Comencem la nova temporada cultural! Descarrega els fulletons de cada cicle AQUÍ Web del centre

Reserva d'entrades

Les reserves es podràn fer a partir del divendres de la setmana anterior a l'espectacle a partir de les 9 h .

Pots fer fins a un màxim de dues reserves al teu nom.

Recorda portar la teva entrada impresa o descarregada al teu dispositiu mòbil.

Si no pots venir, preguem que ens avisis per tal d'alliberar les teves entrades.

Si no arribes a l'hora d'inici considerarem la teva reserva anul·lada.

Tallers de tardor


Descarrega el fulletó si vols consultar la programació d'aquesta tardor.


Com fer una inscripció online?

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

La nostra prioritat és fer els tallers de manera presencial, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura. Tanmateix, si la situació sanitària no ho permetés, els adaptaríem perquè es poguessin portar a terme en format virtual. El canvi de format no suposarà un retorn o ajornament del curs pagat, ja que no es considerarà cancel·lat o suspès.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Descompte Carnet Jove. Els titular del carnet (de 12 a 30 anys) tenen un 15% de descompte en tots els tallers. Inscripció presencial.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA CASA ELIZALDE

VALÈNCIA, 302
08009 BARCELONA
934880590
CASAELIZALDE@CASAELIZALDE.COM

Logo Miram Cloud