Espectacles i Conferències (Miradocs)

Penèlope

23 de gener de 19.30 h

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

Eva Vila | 2017 | 94 min Reconstrucció del relat homèric de l’Odissea a partir de la realitat de persones, vivències i espais físics. La Carme i el Ramon es converteixen en Penèlope i Ulisses, i Santa Maria d’Oló, un petit poble de l’interior de Catalunya, en Ítaca. Presentació a càrrec del BEC, Barcelona Espai de Cinema.

Preu: Gratuïta

Sessió ESCAC

24 de gener de 19.30 h

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

LA ROSA Anna Novell Catalunya, 2017 | 42 min L’Anna té la sensació de no haver dit adeu a la seva tieta, l’actriu Rosa Novell, que va traspassar el febrer de 2015. Per això organitza un sopar amb el seu cercle més íntim per parlar-ne, per recordar-la com la persona que han conegut i estimat, més enllà del personatge públic que era, i d’aquesta manera acomiadar-se’n. La Rosa reviu en les paraules dels seus amics, del seu germà, de la seva neboda. Presentació a càrrec d’Anna Novell, realitzadora i estudiant de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). THANATOS Axel D. Sánchez Catalunya, 2018 | 13 min Gina, una dona de Combarro, un poble de Galícia, comparteix amb nosaltres la seva mirada al passat. Una reflexió en primera persona i en retrospectiva sobre la vida, la mort, la pèrdua d’éssers estimats i sobre els sentiments que ens amaren en la vellesa. Presentació a càrrec d’Axel D. Sánchez, realitzador i estudiant de l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).

Preu: Gratuïta

Documental Social

25 de gener de 19.30 h

Espai: Sala 2.1 Cuina - SEGON PIS

Sessió dedicada al documental social on es projectaran quatre propostes seleccionades pel Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya. Vincular x educar | 2018, 26 min Realització: Punt de gir / Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona Com t’agradaria que fos el projecte click? | 2018, 2 min Realització: Fundació IRES / Projecte Click Relats: escoltant els grans | 2018, 5 min Realització: Servei d’Infància, Adolescència i Família de Sallent / Residència Sant Bernat Projecte Encaix | 2017, 6 min Realització: Ajuntament de Lleida / Animac Presentació a càrrec del Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya

Preu: Gratuïta

CLASSE MAGISTRAL: El guió en el documental

29 de gener de 19.30 h

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

A càrrec de Nataliya Kolesova. A través d’un breu recorregut per la història del cinema documental i un estudi de l’estructura clàssica del guió, Nataliya Kolesova ens ajudarà a entendre la importància del guió en la no ficció. La sessió s’acompanyarà del visionat de diferents fragments de documentals. Podeu descarregar el programa de la masterclass aquí. - Nataliya Kolesova és guionista i fundadora de l’agència de guió Mad Marx Guionistas. Ha impartit cursos i tallers de diverses disciplines sempre relacionades amb el cinema.

Preu: Gratuïta

  Anterior    1  2    Següent  

Tallers d'hivern


Inscripcions obertes!

Inscriu-te online aquí


Descarrega el fulletó

Abans d'inscriure't

La inscripció als tallers on-line és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.

Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import del taller.

Alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Descompte Carnet Jove. Els titulars del carnet (de 12 a 30 anys) tenen un 15% de descompte en tots els tallers. Inscripció presencial.

Reserva d'entrades als espectacles

Pots fer fins un màxim de dues reserves al teu nom.

Recorda portar la teva entrada impresa o descarregada en el teu dispositiu mòbil.

Si no pots venir, preguem que ens avisis per tal d’alliberar les teves entrades.

Si no arribes a l’hora d’inici considerarem la teva reserva anul·lada.

Compra d'entrades als espectacles familiars

Un cop realitzada la compra no es retornarà l’import de l’entrada.

El dia de l’espectacle només s’admetran pagaments en efectiu.

Entrada gratuïta per a menors de tres anys.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Ludic3 SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
LA CASA ELIZALDE

VALÈNCIA, 302
08009 BARCELONA
934880590
CASAELIZALDE@CASAELIZALDE.COM