Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Mirades - El somni d'Europa)

A media voz
Logo de l'activitat A media voz

Dimarts 1 de juny de 19 a 21 h

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

Patricia Pérez, Heidi Hassan Espanya, França, Cuba, Suïssa| 2019 | 84 min | VOE La correspondència entre dues cineastes cubanes és el punt de partida d’aquest documental autobiogràfic. Patricia y Heidi, amigues des de la infància, fa 15 que es van separar per emigrar a Europa. Tot recordant el seu país i compartint les experiències de la seva vida actual a l’estranger, connecten de nou gràcies a la direcció cinematogràfica. A media voz és un viatge íntim i emotiu i una reflexió sobre l’amistat, la maternitat i les fronteres. Un relat que mostra els reptes, les arrels i els trajectes d’una generació sencera. Presentació i col·loqui per streaming (al canal de youtube de La Casa Elizalde) amb les cineastes Patricia Pérez i Heidi Hassan.

Preu: Gratuït

Babylonia mon amour
Logo de l'activitat Babylonia mon amour

Dimarts 15 de juny de 19 a 21 h

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

Pierpaolo Verdecchi Itàlia, Espanya, 2016 | 76 min | VOSC Un viatge pels carrers de Barcelona a través de la mirada d'un grup de joves senegalesos, sense papers ni permís de residència i que viuen en cases ocupades o al carrer, mirant de sobreviure a les temptacions de Babilònia. Una vida entre la perdició i la resistència espiritual a degradar-se.

Preu: Gratuït

Idrissa, crònica d'una mort qualsevol
Logo de l'activitat Idrissa, crònica d'una mort qualsevol

Dimarts 8 de juny de 19 a 21 h

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

Xavier Artigas i Xapo Ortega Espanya | 2018 | 94 min | VOSC Quan va desestimar el cas d'Idrissa Diallo i bloquejar tot accés al seu expedient policial, el sistema legal espanyol va fer gairebé impossible investigar per què i com va morir un jove guineà de 21 anys en un centre de detenció d'immigrants de Barcelona. Sense ni una fotografia de la víctima, l'equip del film es llança a la recerca d'una justícia que l'Estat espanyol ha eludit. L'objectiu és trobar el cos d'Idrissa i la seva família, i descobrir què va passar aquella nit en una cel·la del polèmic centre de detenció. Un exercici de veritat i reparació. Aquesta és la crònica d'una mort qualsevol, però, sobretot, és el viatge de tornada a casa d'Idrissa Diallo.

Preu: Gratuït

Tallers culturals
Primavera 2021

Horari d'inscripcions a partir del 15 de març
Online a partir de les 9 h i presencial de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Com fer una inscripció online?

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

D’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/1088/2021, del 8 d’abril per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, publicada al DOGC el 16 d’abril, els Centres Cívics de la ciutat de Barcelona estaran oberts i tindran la consideració d’equipaments culturals. Aquest fet permet el restabliment de les activitats de cursos i tallers segons les mesures que s’apliquen als espais culturals a partir del dilluns 26 d’abril de 2021.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Descompte Carnet Jove. Els titular del carnet (de 12 a 30 anys) tenen un 15% de descompte en tots els tallers. Inscripció presencial.

Reserva d'entrades

Les reserves es podràn fer a partir del divendres de la setmana anterior a l'espectacle a partir de les 9 h.

Pots fer fins a un màxim de dues reserves al teu nom.

Recorda portar la teva entrada impresa o descarregada al teu dispositiu mòbil.

Si no pots venir, preguem que ens avisis per tal d'alliberar les teves entrades.

Si no arribes a l'hora d'inici considerarem la teva reserva anul·lada.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA CASA ELIZALDE

VALÈNCIA, 302
08009 BARCELONA
934880590
CASAELIZALDE@CASAELIZALDE.COM

Logo Miram Cloud