Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música Clàssica)

El viatge artístic
Logo de l'activitat El viatge artístic

de 20 a 21 h

29 d'abril de 2021

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

Concert per a piano sol a càrrec de Marta Puig Pianista amb molta projecció ha estat premiada en nombrosos concursos nacionals i internacionals en la modalitat de solista i cambra en diferents països com el Regne Unit, Espanya i Itàlia destacant el Norah Sande Award al Regne Unit. En aquest concert presenta un programa peculiar en què els compositors, de diferents èpoques, van escriure les seves respectives obres després d’haver fet un viatge interior. Així doncs escoltarem la Sonata no. 18 en Mi b Major de Ludwig van Beethoven, la Balada no. 1 de Frédéric Chopin , Suburbis de Frederic Mompou i la Sonata 1.X.1905 “Des del carrer”, de Leos Janá?ek.

Preu: Gratuït

Dijous
29/04/2021
El so de l'anima
Logo de l'activitat El so de l'anima

de 20 a 21 h

13 de maig de 2021

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

Un violoncel, amb el seu so reflexiu i humà, acompanyat pel seu confident ideal, el piano. Un recorregut per diferents moments en la relació d’aquests dos instruments. Des d’un primer Beethoven, on trobem un cello encara prudent que no gosa emancipar-se d’un piano desinhibit, passant pel diàleg acolorit de Robert Schumann, el folklore de Gaspar Cassadó i l’encant de Nadia Boulanger, fins arribar a un espectacular tango d’Astor Piazzolla, on veurem els dos instruments completament desfermats.

Preu: Gratuït

Dijous
13/05/2021
El viatge de Laura i Rémi
Logo de l'activitat El viatge de Laura i Rémi

de 20 a 21 h

27 de maig de 2021

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

Dos músics que ens transportaran a diferents racons del món Gràcies a una selecció de cançons i peces del repertori musical del segles XX i XXI, escoltarem una història que parla de canvis, adaptació, somnis i transformació personal. Durant aquest concert viatjarem des del tango de Piazzolla en format acústic, fins a versions actuals amb loop station i multi-instruments, passant pel jazz i la música brasilera. Entre tema i tema ens explicaran com la seva música ha anat evolucionant a través dels anys, trobades i viatges. Laura i Rémi són músics en constant evolució que viuen a Caldetes des de fa uns anys. Formats inicialment en violí clàssic (Laura) i saxo jazz (Rémi), han tingut junts i per separat una trajectòria solística, amb grups i orquestres, tocant a sales i festivals nacionals i internacionals.

Preu: Gratuït

Dijous
27/05/2021
Música en temps de guerra
Logo de l'activitat Música en temps de guerra

de 20 a 21 h

10 de juny de 2021

Espai: Pati interior d'illa

La força del quintet de vent narrant la Segona Gran Guerra El repertori per a quintet de vent és molt extens i variat. La jove formació pren la Segona Guerra Mundial com a fil conductor, per explicar com aquesta va afectar a la vida i per conseqüent, la música de compositors de tota Europa . Acomiadarem, doncs, la primavera al nostre pati amb obres de Darius Milhaud, György Ligeti, Pavel Haas i Malcolm Arnold.

Preu: Gratuït

Dijous
10/06/2021

Tallers culturals
Primavera 2021

Horari d'inscripcions a partir del 15 de març
Online a partir de les 9 h i presencial de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

Com fer una inscripció online?

Web del centre

Abans d'inscriure't, recorda que...

D’acord amb la RESOLUCIÓ SLT/1088/2021, del 8 d’abril per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, publicada al DOGC el 16 d’abril, els Centres Cívics de la ciutat de Barcelona estaran oberts i tindran la consideració d’equipaments culturals. Aquest fet permet el restabliment de les activitats de cursos i tallers segons les mesures que s’apliquen als espais culturals a partir del dilluns 26 d’abril de 2021.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Descompte Carnet Jove. Els titular del carnet (de 12 a 30 anys) tenen un 15% de descompte en tots els tallers. Inscripció presencial.

Reserva d'entrades

Les reserves es podràn fer a partir del divendres de la setmana anterior a l'espectacle a partir de les 9 h.

Pots fer fins a un màxim de dues reserves al teu nom.

Recorda portar la teva entrada impresa o descarregada al teu dispositiu mòbil.

Si no pots venir, preguem que ens avisis per tal d'alliberar les teves entrades.

Si no arribes a l'hora d'inici considerarem la teva reserva anul·lada.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA CASA ELIZALDE

VALÈNCIA, 302
08009 BARCELONA
934880590
CASAELIZALDE@CASAELIZALDE.COM

Logo Miram Cloud