Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música Clàssica)

Mozart i Bruch
Logo de l'activitat Mozart i Bruch

de 20 a 21 h

28 de gener de 2021

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

Dos trios per a piano, clarinet i viola. En aquest concert escoltarem un trio amb una instrumentació poc habitual a les programacions: piano, clarinet i viola. I ho farem amb dues partitures escrites expressament per a aquesta formació. Poques setmanes després de l´estrena de Les Noces de Fígaro el gran geni Wolfgang Amadeus Mozart es va refugiar en la música instrumental i va escriure el seu trio per a viola, clarinet i piano, en una estada a casa els seus amics els Jacquin. Amb les vuit peces de Max Bruch saltarem al següent segle i ens endinsarem en l´època romàntica. Bruch escriu aquestes vuit peces per al seu fill Fèlix, que era clarinetista.

Preu: Gratuït

Dijous
28/01/2021
Pont del Romanticisme al Segle XX
Logo de l'activitat Pont del Romanticisme al Segle XX

de 20 a 21 h

18 de febrer de 2021

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

El pianista de St. Petersburg, Fedor Veselov, resideix a Barcelona des de 2012. Va venir per estudis de perfeccionament i ja s’hi va quedar per continuar una carrera de projecció internacional. De les seves mans escoltarem un programa amb obres escrites en el màxim esplendor de la literatura pianística: els Estudis Simfònics op.13 de R. Schumann, la Sonata nº7 de Prokofiev i la Polonaise op. 53 de F. Chopin. A través d’aquests compositors transitarem del perìode romàntic a la música del segle XX

Preu: Gratuït

Dijous
18/02/2021
La dona en la música clàssica
Logo de l'activitat La dona en la música clàssica

de 20 a 21 h

4 de març de 2021

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

La proposta de concert vol donar a conèixer a través del saxo i el piano, obres d’alt valor artístic escrites o fortament lligades a dones. Per altra banda, amb la contextualització de cada obra, podrem resseguir l’evolució del rol de la dona en la música clàssica a través de les diferents situacions i entrebancs que han hagut de superar les protagonistes del concert. Prendrem consciència, així, dels talents desaprofitats, perduts o desconeguts, que el desequilibri entre els gèneres ha provocat en la història de la nostra cultura. Amb obres de Hildegarde von Bingen, Clara Schumann i Nadia Boulanger, entre d’altres.

Preu: Gratuït

Dijous
04/03/2021
Tot comença amb un somni
Logo de l'activitat Tot comença amb un somni

de 20 a 21 h

18 de març de 2021

Espai: Sala d'Actes - PRIMER PIS

El Delis Dúo ens va visitar l’octubre de 2018 deixant-nos el record d’una interpretació magnífica de les sonates per a violoncel i piano de Grieg i Rachmaninov. Aquesta vegada han unit el seu talent al de la soprano Tamara Alexeeva per presentar una selecció de peces amb la que recorrereran un camí pel romanticisme líric d’alguns dels països amb més tradició musical i cultural, com és el compositor italià Tosti, els alemanys J. Brahms i R. Wagner o els russos P. I. Txaikovsky i S. Rachmaninov entre d’altres. Un programa interessant en el que podrem apreciar la calidesa de la veu del violoncel, la puresa de la veu i l’àmplia sonoritat del piano, un espai sonor i tímbric únic.

Preu: Gratuït

Dijous
18/03/2021

Tallers culturals
hivern 2021


Inscripcions obertes

Com fer una inscripció online?

Web del centre

Inici de tallers en format online

En compliment de la resolució publicada per la Generalitat de Catalunya i per tal de contribuir en la contenció del brot epidèmic, els Centres Cívics de Barcelona començaran els tallers d'aquest trimestre en format online.

Reserva d'entrades

Les reserves es podràn fer a partir del divendres de la setmana anterior a l'espectacle a partir de les 8h.

Pots fer fins a un màxim de dues reserves al teu nom.

Recorda portar la teva entrada impresa o descarregada al teu dispositiu mòbil.

Si no pots venir, preguem que ens avisis per tal d'alliberar les teves entrades.

Si no arribes a l'hora d'inici considerarem la teva reserva anul·lada.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
LA CASA ELIZALDE

VALÈNCIA, 302
08009 BARCELONA
934880590
CASAELIZALDE@CASAELIZALDE.COM

Logo Miram Cloud